Bullying is for losers!

Vad som fick mig att skriva detta inlägget är att mobbning har gått så långt.
Att folk ska behöva ta livet av sig för att folk ska börja inse att mobbning är något som kan leda till att folk verkligen mår dåligt är hemskt.
Hat kommit en massa inlägg, statusar osv. om denna 13- åringen som tog livet av sig pga. mobbning och det är synd att folk inte insett det tidigare, att det ska behöva hända något innan folk bryr sig..
 
Mobbning är så fegt och ingen mår bra av det, så förstår verkligen inte varför folk vill trycka ner andra människor, för mobbarna framstår verkligen inte som bättre personer, även om de tror det.
Hur man ständigt dag efter dag får någon att må dåligt borde kännas förfärligt innerst inne, även om mobbaren kanske ska visa sig vara tuff så mår kanske personen riktigt dåligt igentligen.
Att våga säga sin åsikt och ställa sig mot mobbningen är viktigt, du kan rädda en människas liv pågrund av att du bara säger att det verkligen inte är okej det mobbaren håller på med. Om man inte kan handskas med det själv kan man prata med en vuxen om det som kan finnas där som stöd.
Att bara titta på utan att göra någonting, eller bara hänga på utan att säga ifrån är lika fegt som att mobba någon.
 
BULLYING IS FOR LOSERS!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: marina

sv. Det var gott. :)

2013-03-15 @ 16:58:35
URL: http://marinapalme.blogg.se
Postat av: Sara - Hold on be strong

Bra inlägg!

2013-03-15 @ 23:27:02
URL: http://saraleasofia.blogg.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback