Tips!

Tänkte tipsa om en sjukt bra hårinpackning, eftersom att när det är dåligt väder (iallafall här) och då är det alltid nice med lite spa hehe :)
Hårinpackningen kommer ifrån 6 crush och luktar superfräscht! Ananas och bara allmänt gott haha ^^
Håret blir dessutom jättelent efteråt, så den är underbar. Kostar runt 100- lappen och finns på de flesta frisörsalonger :)

Haaaul~


Bad Update~

Tjenaare vänner!
Ledsen för att jag är så dålig på att uppdatera, men när man inte har någon inspiration över huvudtaget så vet man inte riktigt vad man ska blogga om heller.. 
Ska iallafall försöka bättra mig och skriva några inlägg i veckan, för jag har fått höra från många att de saknar mina inlägg så ska försöka för er skull :)
Eftersom att jag mest uppdaterar på min videofyme, så blir det en del videos här på bloggen eftersom att de publiceras här när jag laddat upp en ny video!
Men det kan ju vara kul att läsa något också som omväxling.
Har iallafall spenderat en hel del tid med min fina pojkvän, med vänner och en del plugg sedan sist hehe..
Tillbaka i skolan igen, vilket känns rätt skönt ändå med tanke på rutiner och sånt.. Hade dock hoppat över läxor om jag hade fått bestämma men sånt är livet ;)
Kram på er!
 

10 saker du inte visste om mig~


What's in my schoolbag~


Haul- Victoria's Secret m.m


Linn Jonasson's giveaway~


Svaren på frågestunden~


Haul~


Fanny tipsar~


NEW SHOES

398:-, Skopunkten


Kalmar Stadsfest

Hejhej! Kör på en liten mobilbloggning nu men hoppas att det går lika bra ;)
Kalmar stadsfest håller på torsdag- lördag, och jag ska vara där hela stadsfesten hehe.. Var där igår med Linn, Olivia, Maja och Moa och träffade ju massa andra också :) Vi åt middag på Thai Silk innan vi började åka karuseller och lyssna på Ulrik Munther hehe.. Så ikväll blir det stadsfest igen, hoppas vi ses!


Updatee~


Alla mina bodybutters~


Haaul~


Mini- haul~


Victoria's Secret tips!

Jag tipsar om mina favoriter, hemsidor, saker man ska tänka på osv..