Tysklaand!

Hellu!
Är hemma från Tyskland nu, och är både trött, glad och fattig haha ;)
Så jag tänkte berätta lite vad vi gjort varje dag:
 
LÖRDAG: Åkte vi och grillade hos moster och hennes man, gick en promenad på klipporna och skulle sova där tills vi skulle åka vid 2 på natten till Trelleborg. Jag kunde dock inte sova, haha :P
 
SÖNDAG: Åkte vi somsagt på natten mot Trelleborg och var där vid ca. halv 7 på morgonen, då vi checkade in på färjan. Klockan halv 8 gick färjan sen tror jag, och 6 timmars båtresa väntade.. Vi hyrde en hytt som vi sov i några timmar, sedan köpte vi lite godis i taxfreen också :) Klockan 2 var vi framme i Rostock och då åkte vi till hotellet och checkade in och sådär, sedan gick vi ut och åt på kvällen.
 
MÅNDAG: Tidigt på morgonen åkte vi till Hansa Park, en jättestor nöjespark.
Fanns massa matställen, godisbutiker och souvenier överallt, och såklart karuseller!
Åkte en del åkattraktioner, men mådde illa efter alla loopar efter ett tag så vi tog det lugnt, haha :)
Vid 4- tiden åkte vi tillbaka till Rostock och sen var det shopping som gällde! På kvällen åt vi asiatisk mat, sjukt gott!
 
TISDAG: Shopping, shopping och ännu mer shopping! Köpte massa fina saker som jag visar i en haul som kommer upp snart ;) Sedan åkte vi till Bordershop och handlade och sedan mot färjan! Vid halv 3 åkte färjan tror jag, och det var 6 timmars båtresa ännu en gång. Denna gången kändes den dock längre eftersom att vi hade sovit bort halva dit- resan haha :P Så vid halv tio var vi framme i Sverige igen, och vid runt 2 på natten var vi hemma..
 
Supernöjd och åker mer än gärna dit igen, dock är man jättetrött såhär dagen efter men det är det värt ;)

Ledsen för att jag inte har några särskilt bra bilder, har massvis på mammas mobil så det kommer!
 

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback